Seleccionar página

Ackstorm i Davinci TI confirmen la seva fusió empresarial per a convertir-se en líders en plataformes digitals segures al núvol.

Davinci TI, amb més de 20 anys d’experiència al sector de les tecnologies de la informació i Ackstorm, que durant 17 anys ha liderat l’evolució del sector MSP’s i Cloud a Espanya, s’han fusionat per integrar un nou i més ampli portafoli de solucions TI sota Davinci Group. Aquest nou grup empresarial uneix l’experiència i recursos de les dues empreses líders, ampliant així el seu abast en solucions a les àrees de Cloud, Security, Data Analytics, Digital Platforms i Managed Services 24/7.

Davinci TI, amb Jordi Rodríguez Mauri, el seu Soci Director i Ackstorm, de la mà dels seus Socis i Cofundadors, Fernando Benito i Juan Carlos Moreno, han materialitzat l’acord de fusió del que neix el grup empresarial Davinci Group. Ambdues empreses porten col·laborant més d’un any en una oferta conjunta de solucions.

“La fusió amb Davinci TI ens aporta l’estratègia empresarial necessària per planificar una nova etapa de creixement conjunt, noves i importants aliances i el know-how tecnològic per ampliar i donar nou valor al nostre portafoli de solucions i serveis al voltant de Cloud Thinking, Cloud Transformation, Data Engineering i Managed Services”, comenta Juan Carlos Moreno d’Ackstorm.

“Ackstorm destaca per ser Premier Partner de Google Cloud Platform (GCP) i Advanced d’Amazon Web Services (AWS) i reuneix l’experiència i inquietud per la innovació en Cloud que des de Davinci TI s’ha estat buscant per garantir una perspectiva global d’acord a l’evolució de les divisions de ciberseguretat, analítica de dades, cerca empresarial i desenvolupament de plataformes digitals. Amb el nou equip d’arquitectes cloud, es preveu abordar els majors reptes tecnològics que ens presenten els processos de transformació digital actuals”, comenta Jordi Rodríguez Mauri de Davinci TI. 

Cloud-Native i Cloud Security es converteix en la pedra angular de Davinci Group.

La transformació dels clients en l’adopció de tecnologies natives de cloud, en escenaris on les aplicacions es desenvolupen en contenidors orquestrats, s’implementen com microserveis i s’administren en infraestructures elàstiques a través de processos DevOps àgils i fluxes de treball d’entrega contínua.

Gestió de la seguretat a entorns híbrids i multi-cloud, assegurant la visibilitat, monitorització, remediació i un compliance d’acord a polítiques empresarials i normatives.  

Sobre Davinci Group

Davinci Group neix de dues empreses consolidades del sector TI a Espanya i es posiciona com un dels grups TI de capital nacional amb major oferta de serveis i solucions de vanguardia tecnològica.

Davinci Group compta amb un important ventall d’aliances tecnològiques i certificacions als seus diferents àmbits d’especialització i es posiciona como un dels partners estratègics a Espanya pels fabricants nacionals i internacionals.

Davinci Group, actualment, gestiona projectes especialitzats amb més de 350 clients a Espanya del sector públic i privat, disposa de més de 100 certificacions tecnològiques, una capacitat de desenvolupament i implementació de més de 200 tecnologies i aliances estratègiques amb més de 20 partners tecnològics de primer nivell.

Cloud, Security, Data Analytics i Digital Platforms conformen la nova perspectiva integral de solucions i serveis a partir de la qual aquest nou grup empresarial desenvoluparà les seves activitats.

Jordi Rodriguez Mauri serà el CEO al capdavant de Davinci Group, Fernando Benito ocuparà el càrrec de COO del grup i Juan Carlos Moreno serà el CIO.  

Ackstorm: 

www.ackstorm.com
marketing@ackstorm.com
Linkedin: @ack-storm
Twitter: @ackstormsl

 

Davinci TI:

www.davinci-ti.es
marketing@davinci-ti.es
Linkedin: @davinci-ti
Twitter: @DavinciTI

 

Per a més informació sobre el comunicat: 

Compás Comunicación
comunicacion@360compas.com