Aquest dilluns 4 de Novembre, Davinci Group ha inaugurat la seva nova seu a Girona, ubicada al Parc Científic i Tecnològic, on tenen presència empreses pioneres en la investigació i la innovació tecnològica.

Després de la fusió entre Ackstorm i Davinci Tecnologías de la Información, en va resultar Davinci Group, el grup empresarial està experimentant un fort creixement que ha propiciat l’obertura a Girona, a on s’espera promoure un negoci més proper a empreses de la zona i incorporar talent altament qualificat que ajudi en les implementacions tecnològiques especialitzades a les àrees d’Arquitectura Cloud, Cybersecurity & Cloud Security, Data Analytics, Digital Platforms i Managed Services 24/7.

Així doncs, Davinci Group comptarà amb un total de tres seus al final de 2019: Barcelona 22@, Parc Tecnològic del Vallès i Girona, tenint previstes noves obertures al llarg de 2020.

Ubicació seu de Girona: Parc Científic i Tecnològic, Carrer Pic de Peguera, 15, Edifici Giroemprèn Despatx B2.20-A, 17003 Girona.

Vols saber més sobre Davinci Group?

Envia’ns un missatge i estarem encantats de resoldre els teus dubtes, som 24/7.

Vols saber més sobre Davinci Group?

Envia’ns un missatge i estarem encantats de resoldre els teus dubtes, som 24/7.